{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Mnogo toga je zavisilio od našeg najjačeg smečera i protiv iole ozbiljnije blokerske ekipe biće mnogo teško tako igrati", dodao je selektor Srbije
Terzić: Pod hitno da poboljšamo igru

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije došla je do prilično ubedljive pobede u Vroclavu na startu kvalifikacija za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju. Srpkinje su za protivnika imale kvalitetnu selekciju Tajlanda, a sve je bilo gotovo u tri seta, 3:0 (25:15, 25:22, 25:18).

Srbija danas igra protiv Portorika, a  selektor Zoran Terzić smatra da mnogo toga mora da se popravi u igri njegovih izabranica kako bi takmičenje nesmetano priveli kraju (RTS 1, Sport Klub 1, 17.00).
"
Treba da budemo zadovoljni rezultatom. Ako se bude pravio krug, značiće nam. Dobili smo utakmicu na suvi kvalitet. Nije to bila naša igra, ono što smo uigravali i ono što je trebalo da uradimo. Mnogo toga je zavisilio od našeg najjačeg smečera i protiv iole ozbiljnije blokerske ekipe biće mnogo teško tako igrati. Moramo to da promenimo već od sutra, pogotovo uoči treće utakmice sa Poljskom. Nadam se da ćemo uspeti u tome. U tom slučaju ne bi trebalo da bude većih problema."

U poslednjem, trećem kolu Srpkinje čeka megdan sa domaćinom ovog kvalifikacionog turnira, selekcijom Poljske od 20.30.

Pobednici šest kvalifikacionih grupa obezbediće plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

OLIMPIJSKE IGRE, KVALIFIKACIJE - 2. KOLO:

Subota

17.00: (1,02) Srbija - Portoriko (9,90)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×