{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Jao, moj život je gotov! Jao, zaradio sam 90 miliona dolara, šta ću sada? Moj život je gotov, o Bože želim da umrem!”, karikirao je u jednom Instagram intervjuu Gvozdeni Majk sada već bivšeg WBC šampiona
no_image.png

Poraz, zapravo prebijanje koje je doživeo od Tajsona Fjurija usred Las Vegasa, Dionte Vajlder nikako da zaboravi da krene dalje.

Sada već bivši WBC šampion u teškoj kategoriji, srušen nakon čak pet godina strahovlade ne može da se pomiri sa time da je neko bio bolji od njega. Prvi put u profi karijeri. Sve je počelo dva dana nakon meča kada je u intervjuu objasnio da mu je maska/odelo sa kojom je izašao na ring bila preteška i da ga je umorila.

Naravno, mnoge je ovo ”objašnjenje” nasmejalo, ali je još više njih rastužilo i razbesnelo. Jedan od tih je i Majk Tajson, jedan od najboljih teškaša svih vremena, živa legenda boksa koja dobro zna da tako nešto ne samo da ne sme da se kaže, nego ne sme ni da se pomisli. Narvno, ako si pravi šampion.

“Jao, moj život je gotov! Jao, zaradio sam 90 miliona dolara, šta ću sada? Moj život je gotov, o Bože želim da umrem!”, karikirao je u jednom Instagram intervjuu Gvozdeni Majk ponašanje Vajldera, “Daj čoveče, odrasti! Vajlder može da zaradi još mnogo novca, i nema potrebe da se oseća obeshrabreno i tužno. Mora nastaviti da se bori i to sa mnogo žara i samopouzdanja. Tu je i pogrešio u drugom meču sa Fjurijem, nije imao samopouzdanja i iskre u očima. Kao da nije bilo života u njemu. To definitivno nije bio isti borac kao u prvom meču”.

Po ugovoru, već je najavljen i treći obračun između Engleza i Amerikanca, ali je i on trenutno “ni na nebu ni na zemlji”. Prvo je sa juna zbog pandemije pomeren za oktobar, ali još ništa nije striktno određeno. Kao i prav dva meča i ovaj bi trebalo da bude održan u Las Vegasu.

(Foto: ©AFP)

Najnovije vesti


×