{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Stavio se u poziciju u kojoj će biti nokautiran zato što to Flojd radi od kako je bio beba", jasan je legendarni bokser
no_image.png
"Makgregor i Tajson"

Borba između legendarnog boksera Flojda Mejvedera juniora i MMA zvezde Konor Makgregora će bez sumnje zaraditi brdo para, ali ljudi koji dolaze iz te, borilačke branše, nisu zadovoljni.

Jer jasno je svim da će to biti cirkus, pošto je Irac zbog love pristao da se bori sa Amerikancem po bokserskim pravilima, sa jednim izuzetkom - dozvoljen je udarac rukom iz skoka, popularni "supermen". Jedan od onih kojima se to uopšte ne sviđa je i Majk Tajson. Legendarni nokauter je odlično obrazložio taj stav, tako da ga vredi uzeti u obzir.

"Makgregor će da pogine boksujući! Iznervirao sam se kada sam čuo da neće da koriste MMA pravila uz bokserska zato što je glavno pitanje: Može li bokser da dobije MMA borca?! Makgergor je ispao glup pošto se stavio u poziciju u kojoj će biti nokautiran zato što to Flojd radi od kako je bio beba. Konor neće moći da udara nogama, hvata, rve, tako da neće imati mnogo prilika. Da se ja borim sa Makgregorom dopustio bih mu šuteve i udarce kolenima.", objasnio je svoj stav Čelični.

Meč između Mejvedera i Makgregora zakazan je za subotu 28. avgust u Las Vegasu.

(foto: Action Images)

Najnovije vesti


×