{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Dena Vajt otkrio da je britanskom bokseru to velika želja
Tajson Fjuri će se okušati u UFC?

Jedan od najcenjenijih teškaša današnjice i jedan od malo ljudi koji su savladali Vladimira Klička, a Tajson Fjuri ozbiljino razmišlja da se, verujemo nakratko okuša u nečemu posve drugačijem.

U pitanju je naime UFC (Ultimate fighting championsip), najcenjenija MMA (mešovite borilačke veštine) organizacija na svetu. A ovu vest je sa javnošću podelio upravo prvi čovek UFC-a, Dena Vajt koji je poznat po tome što nikada ne priča u prazno.

"Zaista interesantna priča se odvija, Fjuri i ja smo već raspravljali o ovoj temi. I mogu vam reći da je vrlo zainteresovan da se okuša u mešovitim borilačkim veštinama. Ja poštujem njegovu želju, ali ostaje da se vidi šta će biti od toga", naveo je Amerikanac."Za sada mora da se fokusira na boks, pošto ga čeka revanš sa Vajlderom."

Drugi meč između WBC šampiona, Diontea Vajldera i britaskog borca biće održan 22. februara najverovatnije u Las Vegasu. Prva borba, iz decembra prošle godine završena je bez pobednika pa je Amerikanac zadržao pojas. Fjuri se inače nedavno u Rijadu okušao kao kečer u WWE događaju. Naravno, to je bio samo šou u kojem nema pravih borbi.

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×