{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Finale Istočne konferencije je otvoreno pobedom Bostona, a večeras na drugoj strani SAD od 02.00 počinje i obračun San Hozea i Sen Luisa
Stenli kup plej-of: Budi se i Zapad

Ledeno ludilo na zapadnoj strani NHL kreće u završne bojeve. Do borbe za titulu u Zapadnoj konferenciji, koja ujedno donosi i prodor u veliko finale Stenli kupa probili su se San Hoze i Sent Luis, dok se istokprobudo dan ranije i nakon prvog susreta finala favorizovani Boston vodi protiv Karoline pošto je slavio na svom ledu rezultataom 5:2

Oba tima koja su se probila do finala Istoka namučila su se u prethodnoj rundi, te su završili posao tek nakon sedmog meča, Šarksi protiv Kolorado Avelanža, a Bluzeri protiv Dalas Starsa.

Ako pogledamo na regularni deo sezone, jasno je da su Ajkule favoriti, mada su im Bluzeri pravili ozbiljne probleme. Odigrali su tri meča, u prvoj je slavio na svom ledu Sent Luis sa 4:0, da bi San Hoze potom uzvratio istom merom. Treći meč, koji su odigrali u San Hozeu je bio posebno interesantan, a dobili su ga domaćini sa 3:2 tek nakon gola u produžetku.

Dakle, u pitanju su veoma izjednačene ekipe koje se oslanjaju uglavnom na dobru odbranu, te zato ne treba očekivati veliki broj golova. Večerašnji favorit je, naravno domaći tim kojeg mnogi ljubitelji najbržeg kolektivnog sporta na svetu vide i kao novog šampiona NHL-a.

ŠAMPION - KVOTE

Boston - 2,35
San Hoze - 3,30
St. Luis - 4,50
Karolina - 7,20

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×