{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ukoliko Boston Brunisi večeras na gostovanju savladaju Karolina Harikense na "metli" putuju pravo u veliko NHL finale
Stenli kup: Napeto je, puca led

Kao što se i dalo očekivati, Patrik Beržeron, Tuka Rask i ostale superzvezde Boston Bruinsa pokazale su se ipak kao prevelik zalogaj za Karolina Harikense.

Razlika u kvalitetu i iskustvu je, na konto odigranih utakmice finala Istočne konferencije, sada već sasvim jasna i onima koji ne prate najcenjeniju ligu hokeja na ledu - NHL. Trenutno je 3-0 i već večeras od 02.00 po srednjoevropskom vremenu Boston može da završi stvar i uradi čuvenu "metlu".

Uragani su istina uspeli da priprete na prošlom meču, kada je Boston pre svega zahvaljujući fenomenalnom finskim golmanom Rasku, ali i debelim živcima njegovih saigrača izdržao početni baraž da bi na kraju slavio sa 2:1. Pre toga Brunsi su bili bolji sa 5:2 i 6:2 na svom ledu, tako da im je sada potrebna još samo jedna pobeda da završe posao i plasiraju se u Stenli kup finale gde čekaju boljeg iz nadmetanja između San Hoze Šarksa i Sent Luis Bluza gde prvonavedeni imaju prednost od 2-1.

Pošto je u pitanju veoma važan, krucijalni susret i ovaj put u PNC Areni u Rajliju ne treba očekivati mnogo golova, jer jedan zapravo rešava sve. Uragani će dati sve od sebe da produže seriju i makar se oproste, u krajnjem slučaju od vernih navijača pobedom. Kvota na pobedu domaćina je 2,60, a mi vam još predlažemo da probate u kombinaciji sa 0-4 gola za koeficijent 5,90. Ali ako želite da izbegnete konačan ishod, jer će po svemu sudeći biti veoma napeto, vraćamo se na UG 0-4 (2,30).

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×