{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Šta se to dešava u Partizanu? Igrači tražili toplu vodu, a dobili – otkaze

/ Izvor: mozzartsport.com, žurnal, mondo
Komentari: 44
Nema mira na Banjici
Šta se to dešava u Partizanu? Igrači tražili toplu vodu, a dobili – otkaze

Luda kuća u vaterpolo klubu Partizan. Smenjena je kompletna uprava, trener je dobio otkaz, pa je potom krenula polemika da li su te odluke legalne i legitimne, a sada je počelo da puca i po – igračima.

Trojica vaterpolista Partizana, kapiten Nikola Radonjić, potencijalni reprezentativac Filip Radojević i centar Nikola Radulović dobili su ispisnice, zato što su tražili da treniraju u – toploj vodi. Kako otkriva Žurnal, oni nisu hteli da treniraju u nezagrejanoj vodi, pa su sutradan dobili otkaze.

Nikola Radonjić je potvrdio da je sada slobodan igrač iz neverovatnih razloga.
Eto, posle 15 godina rada u svakojakim uslovima na Banjici, doživeo sam da me oteraju iz kluba. Seljakali smo se uoči kupa sa bazena na bazen, trenirali u hladnoj vodi i kada smo rekli da konačno očekujemo normalne uslove za rad, dobili smo ovakav odgovor“, rekao je Radonjić za Žurnal.

S druge strane, direktorka Partizana Tatjana Rakas je potvrdila za Mondo da je bilo spora oko temperature vode, ali je izričita da to nije razlog za otkaz igračima.
Partizan duguje 6.000.000 evra, od čega je 1.300.000 dug starim igračima. Voda u bazenu je svih ovih dana bila 25 stepeni. Naši mladi igrači nisu bili zadovoljni takvom temperaturom, pa dobro, onda neka potraže neki drugi klub, koji će im dati platu od 1.000 evra i gde će im temperatura vode biti 26-27 stepeni“, poručila ja Rakasova.

Možda je voda hladna, ali na Banjici – ključa.

Foto: Starsport

Najnovije vesti


×