{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Igraće sa saigračem iz reprezentacije
no_image.png
(©Star sport)

Pandemija korona virusa je blokirala ceo svetski sport, a dok se neki nadaju nastavcima sezona, neki su već rešili da preseku i sviraju kraj. Takav je slučaj u ruskom šampionatu za odbojkaše. Zahvaljujući najboljem plasmanu u toku ligaškog dela sezone, šampionom je proglašena Lokomotiva iz Novosibirska. Po prvi put u klupskoj istoriji...

A nekoliko dana posle saznanja o osvajanju titule, navijači Lokomotive su dobili i vest o prvom pojačanju. U Lokomotivu stiže srpski reprezentativac Dražen Luburić. Rezervni korketor naše reprezentacije dolazi iz Belogorja u kojem je ove sezone bio prvi poenter ekipe sa 288 osvojenih poena na 19 mečeva. Pre Belogorja, Luburić je igrao za turski Halkbank, Zenit iz Sankt Peterburga, bio je i u Japanu, poljskom Belčatovu i italijanskoj Pjaćenci u koju je došao iz Vojvodine.

U timu Lokomotive, Luburić će zameniti Konstanina Bakuna koji napušta klubć. Srpski odbojkaš će se pridružiti reprezentativnom kolegi Marku Ivoviću koji već dve godine nosi dres kluba iz Novosibirska.

Najnovije vesti


×