{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ovo je novi dres Srbije za Svetsko prvenstvo u hokeju na ledu koje će se održati u Beogradu od 9. do 15. aprila
Srbija predstavila dresove za Svetsko prvenstvo
"Novi dresovi Srbije"

Nova oprema hokejaške reprezentacije Srbije biće predstavljena sledeće nedelje na otvaranju Svetskog prvenstva, a dresovi će premijeru doživeti u meču s Belgijancima 9. aprila u 20.30 časova na klizalištu ledene hale Pionir. 

Najveća razlika u odnosu na stari dres je ta što će na novom natpis "Srbija" biti na ćirilici i crvena boja koja dominira na osnovnoj garnituri. Rezervna varijanta bi trebalo da bude nešto drugačija, u beloj boji, s vodoravnim prugama u bojama srpske zastave. Šta vi kažete? Da li vam se sviđa?

Nemanja Vučurević i Dimitrije Filipović

Inače, Svetsko prvenstvo u hokeju na ledu za seniore Divizije II, Grupa A, održaće se od 9. do 15. aprila 2014. godine u Beogradu, na klizalištu ledene dvorane Pionir. Na svetskom šampionatu će pored domaće selekcije Srbije učestvovati i reprezentacije Australije, Belgije, Estonije, Izraela i Islanda. Turnir se igra po jednokružnom ligaškom sistemu ("svako sa svakim"). Najbolje plasirana selekcija obezbediće plasman u viši rang takmičenja (Divizija I, Grupa B), dok se najslabiji tim „seli“ u Diviziju II, Grupa B.

Reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Beogradu igraće u sredu 9. aprila (Belgija, 20.30), četvrtak 10. aprila (Izrael, 20.00), subotu 12. aprila (Estonija, 20.00), nedelju 13. aprila (Island, 20.00) i u utorak 15. aprila (Australija, 20.00).

Najnovije vesti


×