{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Petog dana takmičenja u Slovačkoj igraju se četiri meča u kojima su favoriti i više nego jasni
SP u hokeju na ledu: Dan za fikseve
Norvežani pred meč

Nakon pregršt zanimljivih, napetih odmeravanja tokom jučerašnjeg, četvrtog dana takmičenja na Svetskom prvenstvu u hokeju na ledu koje se održava u Slovačkoj do 26. maja, danas sledi malo usporavanje.

POBEDNIK SP - KVOTE

Rusija - 3,00
Švedska - 4,50
Kanada - 6,00
SAD - 6,00
Finska - 9,00

Naravno, ne očekujemo da izostane uzbuđenja, ali nećemo gledati vrhunske timove, te je i situacija sa klađenjem malo teža za pogoditi. Ali, ne predajemo se.

U prvom terminu, od 16.15 časova štapove ukrštaju Italija - Letonija i Velika Britanija - Danska. Što se tiče prvonavedenog susreta, treba znati da su Italijani verovatno kao novi članovi elitne divizije ujedno i najslabiji tim na prvenstvu, te Letoncima ne bi trebali da predstavljaju problem. Azuri su do sada u dva meča primili čak 17, a nisu postigli niti jedan gol, te je ovde sve jasno.

Slična priča je i sa drugim susretom u popodnevnom, terminu pošto su Britanci jednosatvno očajni, toliko očajni da se čak ni prilično prosečna Danska neće namučiti.

U večernjem terminu očekuje nas joj dva susreta sa nešto jačim i izjednačenijim rivalima, Nemačka - Francuska i Švajcarska - Austrija. Što se tiče duela reprezentacija dve najveće EU zemlje, i tu je poznat favorit, a to su Panceri. Francuzi su za njih ipak preslabi i ovde neće biti iznenađenja.

Ali zato "alpski derbi" bi mogao biti doneklenapet, mada će Austrijanci teško protiv favorizovanih Švajcaraca. I ovo je zapravo fiks, ali bi mogli da se gađaju i golovi, a mi predlažemo 0-5 sa kvotom 1,65.

 ***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×