{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Slovaci su juče savladali SAD, ali će večeras protiv Finske morati da daju sve od sebe ne bi li uopšte sanjali o iznenađenju
SP u hokeju: Domaćin na ledenom ispitu
Uspešna intrevencija golmana Slovačke, Patrika Ribara

Svetsko prvenstvo u hokeju na ledu, 82. po redu koje je juče otvoreno u Slovačkoj nastavlja se danas kada je na programu šest utakmica, a za ovu malu bet-analizzu izdvojićemo samo četiri popodnevna susreta.

SVETSKI ŠAMPIONI - KVOTE
Rusija - 3,00
Kanada - 4,80
Švedska - 4,80
SAD - 6,00
Češka R. - 11,0

Od 16.15 časova igraju se dva meča u kojima su favoriti jasni. Jer Letonija je daleko bolja od Austrije, a tek Nemačka od Velike Britanije... Austrijanci su se tek probili u elitu i cilj im je da u grupnom delu takmičenja ostvaren barem jednu pobedu, ali nju očekuju protiv Italije, dok će u ostalim mečevima u Grupi B sa Rusijom, Češkom Republikom, Švajcarskom, Norveškom i Letonijom skupljati iskustvo.

Što se tiče drugog susreta, Britanci će teško i do gola, a kamoli pobede, te verujemo u ubedljiv trijumf Pancera.

U večernjem terminu, od 20.15 časova domaći tim, nakon jučerašnje pobede nad SAD od 4:1 pun elana ide na favorizovanu Finsku. Slovaci, ukoliko misle nešto da urade, moraju da se oslone na jači deo ewkipe, a to je odbrana, te zato ovde ne treba očekivati puno golova. Finsi su inače juče, prvog dana takmičenja koje traje do 26. ovog meseca savladali uvek prejaku Kanadu sa 3:1.

Za kraj jedna sigurizza, a to je pobeda Češke nad Norveškom. Takođe, ovde bi moglo biti dosta pogodaka. Ekipa koju sa klupe predvodi selektor Miloš Riha, i koja je juče savladala Švedsku sa 5:2 puna je vrhunskih igrača i iz NHL-a i iz KHL-a tako da bi ovde moglo da pršti.

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×