{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Soligorsk strepi od paka Mihaila Stefanoviča

/ Izvor: mozzartsport.com
Napadač Junosta sinoć je Šahtjoru u produžetku treće finalne plej-of utakmice razbio snove… Domaćin će večeras morati da pripazi na momka koji je 2008. godine učestvovao u NHL draftu, a 2017. sa Nemanom bio šampion Belorusije
Soligorsk strepi od paka Mihaila Stefanoviča

Sinoć je pucao led u trećoj finalnoj utakmici hokejaškog plej-ofa Belorusije. Došao je X nakon kraja treće deonice utakmice Šahtjor Soligorsk – Junost Minsk.  A, onda je u produžetku sevnuo pak Mihaila Stefanoviča. Napadač Junosta koji je u klub došao iz Nemana u četvrtom minutu nastavka matirao je Šahtjor! Time je dokazao zbog čega ga bije reprezentativna reputacija, uz opravdano značajno pozicioniranje na mesto 98. pika u NHL draftu 2008. godine koje je zauzeo u četvrtoj rundi izbora od strane Toronto Mejpl Lifsa.

Dakle, Šahtjor je u problemu, a strepeće i danas na meču koji počinje u 18.30 časova od igre krilnog napadača koji je kao igrač Nemana iz Grodna osvojio titulu prvaka Belorusije u sezoni 2016/17. Moguće je da će to učiniti ponovo, jer posle trinaestog susreta dve ekipe u toku ove sezone, beležimo šest pobeda Šahtjora, naspram osam Junost Minska! Ovo će zbog svega biti uzbudljiv meč u koji tim iz Minska svakako ulazi rasterećenije, odnosno mirnije zbog obezbeđene prednosti.

Opšti zaključak međutim diktira kladilačku obazrivost! Junost naime jeste opušteniji, ali ne i dovoljno jači da ga Šahtjor ne može ugroziti. Uostalom, na to nas opominju tri remi partije ovih ekipa od početka kalendarske godine. Dakle, Šahtjoru i Junostu često nisu dovoljne tri trećine da se razračunaju, što samo po sebi donosi zaključak da su timovi izjednačenog kvaliteta ljuti rivali među kojima se večerašnji gost pokazao nešto taličnije od domaćina iz Soligorska.

BELORUSIJA 1 – PLEJ-OF
18.30: (3,35) Šahtjor Soligorsk (3,90) Junost Minsk (1,90)

Kvote su podložne promenama

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×