{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U poslednjem meču sedme nedelje NFL šampionata Nju Ingland gostuje u Njujorku divizijskom rivalu Džetsima
Šampion ide na noge redovnoj mušteriji

Tamo gde je Nju Ingland završio prošlu sezone trijumfom u Superboulu sa tvrdih 13:3 protiv Remsa u Atlanti nastavio je u novom šampionatu. Više se u prvi plan ne stavlja legendarni, magični Tom Brejdi koji igra onoliko koliko treba da Patriote pobeđuje, već je u epicentru brutalna odbrana koja ne daju protivničkim napadima da diše.

Na šest utakmica defanziva tima iz Bostona je primila samo 48 poena (osam po utakmici) što se ne pamti u NFL šampionatu. Na papiru, četu Bila Beličika u utorak (02.15) čeka lak posao u Njujorku protiv divizijskog rivala Džetsa.

U prvom meču ovih ekipa ove sezone Nju Ingland je lako dobio 30:14. Krajem treće četvrtine je bilo i 30:0, ali je onda usledilo opuštanje domaćina. Patriote redovne pobeđuju Njujorčane. Zeleni su samo jednom u poslednjih 11 utakmica pobedili Nju Ingland. Patriote su u seriji od sedam pobeda protiv Džetsa.

Domaćin je prošlog vikenda konačno upisao trijumf i to protiv favorizovanog Dalasa na svom terneu sa 24:22. Vratio se kvoterbek Sem Darnold posle mononukleoze i tim je konačno krenuo napred, ali će teško da veže i drugi trijumf.

Kola Džetsa su krenula nizbrdo već na premijeri kada su poraženi od Bafala i pored vođstva od 16:0. Ostali su tada i bez skupo plaćenog pojačnja iz Baltimora Si Džej Mozlija koji se od tada nije vraćao u tim zbog povrede mišića. U napadu sve zavisi od još jedne zvezde lige Lejviona Bela, raning beka koji je propustio prošlu seezonu zbog štrajka u Pitsburgu.

Gosti imaju problema sa povredama risivera Džoša „Fleša“ Gordona i Filipa Dorseta, ali ko god bude igrao u napadu Brejdi zna šta treba da čini. I dalje mu je omiljena meta iskusni Džulijan Edelman. Stari trenerski vuk Bil Beličik ne dozvoljava opuštanje. Zbog nediscipline za ovaj meč je suspendovao iskusnog defanzivnog enda Majkla Beneta. Zna se da ako nekadašnji osvajač Superbula sa Sijetlom napravi novi propust, biće otpušten. U odbrani briuljiraju Kajl Van Noj i Stefon Gilmor. Sve funkcioniše savršeno kod šampiona, pa se domaćinu sprema novi poraz.

SVE KVOTE ZA OSVAJAČE

NFL – SEDMA NEDELJA

Utorak

Najnovije vesti


×