{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Hokejaši Srbije igraju u subotu u 20 sati derbi utakmicu na Svetskom prvenstvu, a cilj domaćih navijača je da u ledenoj hali Pioniru postave novi rekord
Šalove vaše za hokejaše!
"Pavle Ogrizović"

Dok će se naši hokejaši boriti protiv Estonije, navijači će pokušati da postave rekord. Pokušaće da postave rekord po broju gledalaca na jednoj hokejaškoj utakmici reprezentacije.  Samo pet mečeva je igrala Srbija na svom ledu pre ovog Svetskog prvenstva, i to u Novom Sadu 2009. godine a kapacitet te hale bio je 1.283 gledalaca. Da bi pomogli u tom cilju, svako ko u subotu dođe sa šalom Srbije, dobiće besplatnu kartu na blagajni.
''Bez obzira što smo izgubili od Belgije na otvaranju, pobedili smo juče Izrael i ta pobeda će nam biti motivacija da u subotu budemo još jači. Prvenstvo je tačno na polovini i imamo još šanse za jednu od tri medalje. U subotu moramo svih 60 minuta da igramo kao što smo odigrali prvu trećinu protiv Izraela i nadam se da ćemo uzeti neophodan bod Estoniji'', kratko se osvrnuo reprezentativac Pavle Ogrizović.

Početno podbacivanje paka na derbiju sa Estonijom izvešće Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

U Savezu hokeja na ledu Srbije su uvereni da će uz šalove i zvuke sada već nezvanične himne prvenstva “LUDO I BRZO” od Partibrejkersa, stvoriti atmosferu koja je potrebna za pobedu i što bolji plasman na Svetskom prvenstvu. Cena dnevne karte je 100 dinara.

Najnovije vesti


×