{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Team Spirit i forZe udaraju jedni na druge u okviru Drimhek Mastersa (19.00)
Ruski okršaj u kojem je sve moguće

U prethodnim nedeljama iza nas ostavili smo dva prilično jaka takmičenja u Counter Strike. Okonačna je jedanaesta sezona ESL Pro lige, a dobili smo pobednika prve sezone Flashpoint turnira u Severnoj Americi. Ove nedelje na programu su nešto "slabiji" turniri, ali ponuda je i dalje izuzetno dobra.

Tako ćemo večeras za računarima videti dvoboj ruskih timova – Team Spirit i forZe, koji su donedavno učestvovali u ESL Pro ligi, gde su ipak ispali nakon prvog kruga nadmetanja. Zbog toga će biti i više nego spremni da utisak poprave na Drimhek Mastersu (19.00).

Dve ekipe sastajale su se ukupno 14 puta, a zanimljivo je da i jedni i drugi imaju po sedam pobeda, pri čemu je pet duela završeno tek nakon produžetka, odnosno treće odigrane mape. Uporedna statistika kaže da se Spirit bolje snalazi na većini mapa (Dust2, Mirage, Nuke, Train, Overpass i Vertigo), dok je forZe bolji samo na Infernu.

Najbolji rejting od svih večerašnjih gejmera ima igrač iz Team Spirit-a, Nikolaj Birjukov, poznatiji pod nadimkom "Mir" (1,20). Prosečno po rundi ima 0,75 ubistava, a odigrao je blizu 100 mapa u minula tri meseca, pa spada u aktivnije igrače. Sa druge strane, forZe će se uzdati u Jevgenija Lebedeva, čiji je nadimak "FL1T". Ima samo 19 godina i sasvim solidan rejting od 1,16.

Nešto kasnije večeras imaćemo priliku da gledamo i okršaj između Team Envy-ja i Bad News Bears-a (00.00), u kojem je prvopomenuti tim blagi favorit. Reč je o ekipa koje dolaze sa severnoameričkog kontinenta.

COUNTER STRIKE – DREAMHACK MASTERS

Ponedeljak
18.00: (1,85) Team Spirit – forZe (1,85)
00.00: (1,45) Team Envy – Bad News Bears (2,55)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×