{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
I danas na programu nekoliko desetina mečeva stonog tenisa
Ritam na strani Kuzmina

Neobično vreme za ljubitelje sportskog klađenja i spas u vidu stonog tenisa. Tako u najkraćem može da se opiše stanje na meniju poslednjih nedelja, u vreme pandemije virusa korona, koja je paralisala najpopularnija takmičenja.

SVI DANAŠNJI STONOTENISKI MEČEVI

Pingpong može da se pohvali sa tri takmičenja koja su danas na programu, a to su Liga pro Rusije, Setka kup i ukrajinski TT kup. Sveukupno, nekoliko destina mečeva od kojih su neki počeli u prepodnevnim satima.

Andrej Babkin je juče nastavio svoje nastupe u Pro ligi, i to prvi put u 2020. U svom prvom startu posle pauze, ovaj igrač je uspeo da ostvari dve pobede u isto toliko borbi. Andrej je dobio oba meča protiv Pandura, koji nije na zadovoljavajućem nivou u Pro ligi. Štaviše, pobede nisu bile lake, oba meča Babkin je dobio posle pet setova.

Njegov današnji rival Sergej Kuzmin redovan je na turnirima u aprilu. S vremena na vreme ostvaruje dobre rezultate. Tako je 8. i 9. aprila slavio u četiri uzastopne borbe. Na svom poslednjem startu u Pro ligi, Kuzmin je dobio dve od četiri borbe. Sergej je takođe igrao protiv Pandura, ali je bio znatno ubedljiviji. Dozvolio mu je samo jedan set.

Biće ovo prvi međusobni duel Babkina i Kuzmina. Da sumiramo, na poslednjim startovima u Pro ligi, Babkin i Kuzmin su dobili dva od četiri meča. Babkin tek ulazi u ritam posle pauze, dok je Kuzmin u takmičarskoj fazi jer ima mnogo više prakse.

TOP 10 MUŠKARCI I ŽENE:

Za više detalja, pogledajte celu listu OVDE.

FotoShutterstock

Najnovije vesti


×