{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ulazimo u završni deo grupne faze takmičenja ESL Pro lige
Red Bulova filijala dominira u CS-u

Pošto sporta već nekoliko sedmica nema, pažnju smo usmerili na e-sportove koji ni u ovo teško vreme ne nameravaju da stanu. Naprotiv, ulazimo u samu završnicu grupne faze ESL Pro lige u Counter Strike-u u kojem i Srbija ima svoje predstavnike. Ruku na srce, nijedan od njih neće biti na terenu tokom današnjeg dana.

Međutim, to ne treba da nas razočara, jer ćemo svakako imati priliku da gledamo zanimljive duele. Jutarnji deo programa pripašće kazahstansko-evropskom okršaju između Virtusa i OG-ja (14.25).

OG, čiji je sponzor Red Bul, iznenađujuće je upisao tri pobede u dosadašnjem toku grupne faze takmičenja i trenutno zauzima prvo mesto u grupi sa velikom šansom da obezbedi direktan plasman u nokaut fazu takmičenja. Sa druge strane, može se reći da je Virtus tu šansu prokockao posle tri poraza i do kraja će gledati da ne zauzme baš poslednje mesto u grupi.

Čim ova dva tima završe svoj okršaj selimo se na teren američkog kontinenta. Brazilska Furija pokušaće protiv Svoul Patrola da dođe do pobede koja bi im faktički obezbedila plasman u narednu fazu takmičenja, bar kroz razigravanje (18.00).

Nije dug istorijat duela ova dva tima, pošto su se do sada sastali samo jednom, u oktobru minule godine. Verovatno će vam u odabiru tipa pomoći podatak da je Furija tada lagodno slavila rezultatom 2:0.

Noćni duel takođe će nam doneti sudar između Severne i Južne Amerike. Američki sastav "Zlih genija" (Evil Geniuses) pokušaće protiv brazilskog MIBR-a da se dokopa četvrte pobede i tako takođe zacementira mesto u narednoj fazi takmičenja (22.00).

Amerikanci su ranije, ipak, umeli da neprijatno iznenade i da nanižu nekoliko neočekivanih poraza, pa valja biti oprezan. Sve zavisi koja će im mapa večeras "zapasti" pod ruke. Brazilci nisu bez šanse, o čemu svedoči njihov jedini međusobni susret do sada koji su dobili krajem oktobra i to u dve mape.

ESL PRO LIGA - GRUPNA FAZA

Grupa C

Četvrtak
14.25: (3,55) Virtus.pro - OG (1,25)

Grupa D

Četvrtak
18.00: (1,30) FURIA - Swole Patrol (3,20)
22.00: (1,27) Evil Geniuses - MIBR (3,40)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×