{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Potpisan pakleni tandem dve Natalije, odbojkaški velikan hoće na vrh Evrope posle 44 godine

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Veliki ransfer u ženskoj odbojci
no_image.png
(©AFP)

Poput ostalih sportova, stala je i sezona u odbojci. Međutim, nisu stali pregovori i dogovori za prelaska odbojkaša i odbojkašica. A proleće je vreme kada se u odbojci ugovara najviše transfera...

Tako iz Rusije stiže vest o zanimljivom transferu u ženskoj odbojci. Brazilska zvezda Natalija Pereira je dogovorila prelazak iz turskog Ezačibašija u Dinamo iz Moskve.

Nekadašnji velikan i klub sa najviše titula evropskog prvaka (11) kuje ambiciozne planove  za narednu sezonu i želi povratak na evropski tron jer je poslednju titulu prvaka kontinenta osvojio daleke 1976. godine.

U tu svrhu je doveo Nataliju, jednu od najboljih odbojkašica sveta na poziciji primača i jednu od najboljih brazilskih igračica u poslednjih desetak godina. Brazilka ima 31 godinu, a u karijeri je osvojila zlato na Olimpijskim igrama, srebro i bronzu na svetskim prvenstvima, pregršt medalja i titula u Južnoj Americi, a ima i gomilu individualnih priznanja poput MVP priznanja turskog šampionata kada je igrala u Fenerbahčeu. Natalija će u Dinamu zarađivati 700.000 evra godišnje.

U Dinamu će činiti napadački tandem sa najboljom ruskom odbojkašicom i imenjakinjom Natalijom Gončarovom koja je jedan od najboljih korektora u ženskoj odbojci. Gončarova je živa legenda Dinama u kojem igra od 2007. godine i nedavno je potvrđeno da je potpisala novi ugovor. Tada je objavljeno i da je novi ugovor potpisala druga ruska zvezda u timu Irina fetisova.

Pored njih dve, Dinamo je blizu dovođenja holandske reprezentativke Laure Dajkeme, jedne od najboljih evropskih igrača na poziciji tehničara pošto ih je odbila italijanska reprezentativka Ofelija Malinova.

(FOTO: AFP)

Najnovije vesti


×