{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Poslednja tri susreta Jermilov je rešio u svoju korist, da li će i četvrti?

/ Izvor: mozzartsport.com
Čudno doba za kladioce i spas u vidu stonog tenisa
Poslednja tri susreta Jermilov je rešio u svoju korist, da li će i četvrti?

Čudno doba za kladioce i spas u vidu stonog tenisa. Tako u najkraćem može da se opiše stanje na meniju poslednjih nedelja, u vreme pandemije koronavirusa, koja je paralisala najpopularnija takmičenja.

Pingpong može da se pohvali sa dva takmičenja koja su danas na programu, a to su Liga pro Rusije i Setka kup. Sveukupno, nekoliko desetina mečeva od kojih su neki počeli u prepodnevnim satima.

SVI DANAŠNJI STONOTENISKI MEČEVI

Akcenat bacamo na Pro ligu, u kojoj nas očekuje dvoboj Alekseja Jermilova i Olega Kutuzova (15.30). Poslednja tri susreta Jermilov je rešio u svoju korist, da li će i četvrti?

Aleksej je osvojio dva prethodna turnira u grupi 350-400. U jučerašnjim popodnevnim duelima Jermilov je u četiri borbe ostvario tri slavlja. Između ostalog, jednu je ostvario nad Kutuzovim, i to u tri seta (11:5, 11:8, 11:2). To je bila njegova treća pobeda nad istim rivalom u prethodna dva dana.

Kutuzov je prilično nestabilan. Posle dobrog nastupa na turniru 30. marta u jutarnjem terminu, kada je zauzeo drugo mesto, usledila je katastrofa u večernjem. U četiri sudara nijedan trijumf na njegovom računu.

Jermilov vodi u međusobnim okršajima sa 3:1, a i u boljoj je formi. Na tri protekla turnira dobio je osam od 12 mečeva, dok je Kutuzov slavio četiri puta u tom opsegu.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×