{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ponovo rade mini golf tereni na Adi

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Lepa vest za Beograđane koji će ovog vikenda imati priliku da učestvuju na turniru Belgrade Mini Open
Ponovo rade mini golf tereni na Adi

Posle dužeg vremena obnovljeni su tereni za mini golf na Adi Ciganliji, koji su nekada bili veoma popularni i omiljeno mesto okupljanja Beograđana. Mini golf je sjajan vid rekreacije, uz koju možete da se opustite, zabavite, a podstiče i takmičarski duh.

Tereni počinju da rade već ovog vikenda, a 10. i 11. avgusta biće održan i prvi „Belgrade Mini Open“. Na turnir mogu da se prijavie tročlane ekipe, bez ograničenja u godinama. Kotizacija za učešće se plaća 1.000 dinara po ekipi, a novac će biti doniran u humanitarne svrhe. U finale će se plasirati četiri najbolje ekipe, a ekipe koje osvoje prva tri mesta dobijaju novčane nagrade i „zlatne kartice“ za tri igrača, koje omogućavaju besplatno korišćenje terena narednih godinu dana. Prijave za turnir, tačna satnica i više informacija mogu se videti na sajtu www.minigolfada.com.

„Belgrade Mini Open“ će na najlepši način spojiti sport i zabavu, pa će biti organizovan i muzički program. Tokom dana će, osim takmičarskih aktivnosti, biti organizovan zabavni sadržaj i edukativni programi za sve zainteresovane, dok će večernji sati biti rezervisani za opuštanje uz koncerte i živu muziku.

Mini golf je atraktivna igra u svetu jer mogu da je igraju svi, od tri do 103 godine. Iako mini golf ima 18 staza, u kojima lopticu treba ubaciti u rupe iz što manje pokukašaja, svi kažu da je najvažnije 19. polje – klupski bar! To je mesto gde se nastavlja druženje, prepričavaju anegdote tokom igre, često i sa većom strašću od same igre. Mini golf tereni na Adi će prvi put imati ugostiteljski objekat potpuno prirodnog izgleda, sa pažljivo biranim proizvodima prilagođenih ambijentu.

Podršku u renoviranju terena i organiziovanja turnira dalo je i Javno preduzeće Ada Ciganlija, a njen direktor Robert Đukić kaže da mu je posebno drago što ,ini golf počinje u novom ruhu jer je to bilo jedno od omiljenih zabavnih sadržaja Beograđana i njihovih gostiju i dodaje:
„Povećanjem kvalitetnih sadržaja i manifestacija na Adi Ciganliji želimo da naša Ada bude rame uz rame sa sličnim gradskim oazama velikih svetskih metropola.“

Obnovljeni tereni za Mini golf se nalaze na staroj lokaciji, u neposrednoj blizini nekadašnjeg restorana „Jezero“, a dobili su potpuno novi, multifunkcionalni izgled, sa novim pratećim sadržajima. Grupa zaljubljenika u ovu veštinu je svojim iskustvom pomogla da se godinama zapušteni prostor renovira, osveži i dobije novo ruho. Postavljena je kompletno nova trava sa busenom, iznivelisane su staze, dodat novi mokri čvor, čime su se stvoreni uslovi za organizivanje raznih događaja: od tim bildinga, preko proslava rođendana, do koncerata i promocija. I sve to u prirodi, u srcu prelepe Ade Ciganlije, na samo 10 minuta od centra grada.

Najnovije vesti


×