{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Videćemo, imamo dovoljno vremena da donesemo ispravnu odluku", poručio prvi čovek RSS Božidar Đurković
Peruničić podneo ostavku, Srbija ponovo traži selektora

Nenad Peruničić nije više selektor rukometne reprezentacije Srbije! On je današnjoj konferenciji za medije obelodanio da je podneo ostvaku prošle nedelje, odnosno da je istu nudio još tokom nedavno završenog Evropskog šampionata, pošto naš tim nije ispunio očekivanja. 

Uprkos važećem četvorogodišnjem ugovoru nekadašnji as odlučio je da se povuče, jer kako kaže, "došao je da menja neke stvari, ili ga neće biti na toj funkciji". Iz priloženog se da zaključiti da nije uspeo u svojim namerama zbog čega je na kraju ipak rešio da kaže zbogom.
"Mnogo nas je zaboleo poraz od Crne Gore posle kog smo izgubili šansu za drugi krug. Potpredsednik Dragan Škrbić je bio uz mene da smiri situaciju. Dugo sam razmišljao i prošle nedelje sam odlučio da odem", Peruničić otkrivši da je ostavku nudio još u Austriji.

"Shvatio sam da nisam ispunio cilj. Na početku sam Đurkoviću rekao da mene nijedan četvorogodišnji ugovor ne veže, već samo ono što ću da uradim ili ne uradim".

O ostavci Nenada Peruničića raspravljaće Upravni odbor Rukometnog saveza, a kako je najavio predsednik Saveza Božidar Đurković, sednica će biti održati za nekoliko dana...
"Nenad sve ovo doživljava emotivno. Mislim da ne zaslužujemo 20. mesto. Videćemo, imamo dovoljno vremena da donesemo ispravnu odluku", kazao je Đurković.

×