{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pele se spasio u poslednjem minutu, Vega bez pobede u poslepodnevnom programu

/ Izvor: mozzartsport.com
Odigrano svih deset utakmica u FIFA 20 Pro ligi
Pele se spasio u poslednjem minutu, Vega bez pobede u poslepodnevnom programu

Fudbala nema, pa nema, bar na onim pravim terenima širom planete. Stoga smo se u danima pandemije virusa korona preselili u virtuelni svet, gde sa pažnjom pratimo utakmice profesionalnih liga u video igri FIFA 20. Upravo sa jednom takvom upoznali smo se danas, prilikom najave deset utakmica Pro lige u Rusiji.

Posebno smo pažnju obratili na onu poslednju, koja je odigrana kasno večeras. Pele Voriorsi udarili su na Vega Skvodron, a iako nisu bili favoriti, uspeli su da dograbe bod u poslednjem minutu meča – 2:2 (1:1).

Poveli su Peleovi Ratnici već u trećem minutu, ali su samo koji sekund kasnije dopustili Vegi da dođe do izjednačenja. Tim rezultatom otišlo se na pauzu, da bi u nastavku na samo tri minuta pred kraj nominalni gost došao do velikog gola. Činilo se da Pele nema nikakve šanse, ali je bukvalno u poslednjem napadu iščupao zlata vredan bod.

To faktički znači da je sastav Vega Skvodron danas ostao bez ijedne pobede, pošto je prethodno poražen od PSŽ Šemajkina (0:4), igrao nerešeno sa Nijankatom (1:1) i izgubio od Ezida (1:2). Sa druge strane, Pele Voriorsi su poraženi od Nijankata (1:3), savladali su Ezid (2:0), te igrali nerešeno sa PSŽ Šemajkinom (0:0), pa mogu da kažu da je iza njih sasvim solidan dan tokom kojeg su sakupili ukupno pet bodova.

Takmičenje se nastavlja već tokom noći, kada su na programu novi dueli. Sve rezultate, kao i kvote možete pronaći na zvaničnom sajtu kladionice Mozzart.

FIFA 20 PRO LIGA - REZULTATI

Ponedeljak
PSŽ Šemajkin – Ez Ezid 0:3 (0:2)
Nijankat – Pele Voriors 3:1 (2:0)
PSŽ Šemajkin – Vega Skvodron 4:0 (3:0)
Ez Ezid – Pele Voriors 0:2 (0:1)
Vega Skvodron – Nijankat 1:1 (0:1)
Pele Voriors – PSŽ Šemajkin 0:0
Vega Skvodron – Ez Ezid 1:2 (0:1)
Nijankat – PSŽ Šemajkin 1:4 (0:2)
Ez Ezid – Nijankat 0:0
Pele Vorios – Vega Skvodron 2:2 (1:1)

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×