{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Večaras pet utakmica u NHL-u. Vašington gostuje Anahajm Majti Daksima
Patke na nišanu Ovečkina

Na redu je jedna od najmirnijih ledenih noći u poslednje vreme. Barem kada su u pitanju NHL mečevi jer ih se igra tek pet. Ali svakako dovoljno da se iskopa koji par i igra za tiket.

DANAŠNJA PONUDA IGARA - NHL

Krećemo od duela između starih rivala, Devilsa i Blekhoksa, legendarnih ekipa koje se ove godine poprilično muče.  Posebno je slab tim iz Nju Džersija od kojeg je trenutno u celoj ligi lošiji samo očajni Detroit. Đavoli su trentuo u seriji od tri poraza, a na domaćem ledu su neverovatno slabi sa samo četiri pobede iz 15 susreta. Ali, i gost je slab te je ovde teško odrediti favorita, mada ako već mora da se bira to su Blekhoksi. Što se tiče golova, ni jedni ni drugi niti su sjajni u napadu, niti u odbrani, te ne bi trebalo da ih padne više od pet.

Tesno će niti i u Medison skver gardenu gde se sastaju još dve legendarne NHL ekipe, Rendžersi i Kanadijansi. I ovaj par je sastavljen od timova koji se muče ove sezone, ali su Njujorčani nakon slabog starta sezone, uspeli da podignu formu u poslednje vreme zabeleživši šest pobeda na poslednjih 10 susreta. S druge strane Kanađani se sve više muče te su samo jednom pobedili na poslednjih 10 mečeva. Mi ovde gađamo čistog keca.

Za kraj ovog mini bet-pregleda, jedna laganizza pošto očekujemo sigurnu pobedu šampiona od pre dve godine, Vašingtona nad nedovoljno dobrim Anahajmom. U njihovom prvom odmeravanju ove sezone bilo je 5:2 za tim iz prestonice koji predvodi neprevaziđeni majstor Aleks Ovečkin, tako da i ovaj put možemo očekivati 5+ golova.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×