{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Partizan posle dve godine smenio trenera: Bašić umesto Ćirića

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 5
Teški dani za vaterpoliste crno-belih
Partizan posle dve godine smenio trenera: Bašić umesto Ćirića

Teška vremena na Banjici. Partizan sve više tone. Vaterpolisti crno-belih su u ponedeljak ostali bez kompletnog Upravnog odbora, sa predsedničke funkcije smenjen je Aleksandar Šoštar, a posla je lišen i prvi trener Stefan Ćirić.

Posle dve i po godine, stručnjak koji je na klupi zamenio Vladimira Vujasnovića, dobio je otkaz u sklopu velikih promena započetih na Skupštini kluba, kad je smenjen i prvi čovek tog tela, Zoran Avramović.
Zvala me je Tatijana Rakas (direktor, op. au) i rekla da je komisija održala sednicu i donela odluku da budem smenjen“, pojasnio je Ćirić koji je sa Partizanom osvojio dve šampionske titule i jedan Kup Srbije.

Partizan mu je odmah našao zamenu i za prvog trenera imenovao Marka Bašića, koji je nekoliko sezona bio na čelu Banjice, kluba koji je Partizanu služio za kaljenje talenata van prvog tima. Bašić je ranije radio u mlađim selekcijama Srbije, a bio je upravo Ćirićev saradnik u juniorskoj reprezentaciji.

Njegov zadatak biće i te kako komplikovan, pošto su crno-beli pre nekoliko dana poraženi u polufinalu Kupa Srbije, dok se u Regionalnoj Triglav ligi nalaze na devetom mestu od deset učesnika, a u narednom kolu, doduše, tek 1. februara, gostuju Budvi.

FOTO: MN Press

Najnovije vesti


×