{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Argentina savladala našu selekciju bez izgubljenog seta
Odbojkaši glatko poraženi

Sada je jasno, Srbija neće igrati na završnom turniru Svetske lige za odbojkaše. Naša reprezentacija poražena je danas od reprezentacije Argentine rezultatom 3:0 (25:17, 25:23, 25:18), te tako ostala bez ikakve šanse da se nađe među pet najboljih timova na kraju takmičenja.

Gaučosi su krenuli jako od samog starta, a naši su imali ogromnih problema da zaustave njihov nalet. Nakon jučerašnje pobede protiv Italije, Argentina je u dobrom raspoloženju krenula i protiv naše reprezentacije, te se brzo odlepila u prvom setu i uspela da sačuva prednost do samog kraja.

U drugom setu naša selekcija je bila nešto staloženija, konsolidovala se na prijemu i uspela je da pruži solidan otpor Gaučosima. Ipak, na kraju seta nije bilo ni sreće, pa je Argentina rešila i ovaj deo igre u svoju korist i došla na korak od pobede. Rezultat u ovom setu bio je 25:23.

To kao da je potpuno slomilo naše odbojkaše, koji su u poslednjem setu ponovo odigrali zaista loše, te Argentina nije imala problem da ovaj deo igre privede kraju, 25:18.

Podsetimo, ovo takmičenje preskočili su naši najbolji igrači: Aleksandar Atanasijević, Marko Podraščanin, Uroš Kovačević, Marko Ivović... Srećko Lisinac je prvi susret odigrao u petak protiv Italije. Osnovni cilj ovog leta je kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju koji se početkom avgusta održava u Bariju pa je jasno da Orlovima ovo takmičenje služi samo za razigravanje mlađih.

Srbija je tako završila vikend u Milanu sa tri poraza, pošto je prethodno izgubila i od Italije i Poljske.

Foto: Odbojkaški savez Srbije

Najnovije vesti


×