{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Od Nemca napravila Šumadinca, pa zgrnula milionče u MOZZARTU

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Milica Nedeljković, dobitnica PLATINUM DŽEKPOT premije u iznosu od 1.000.809 dinara, kaže da se dobro srećom vraća
no_image.png

Dovela je Nemca u Srbiju, koji je zbog ljubavi od Rajnharda Šolca postao Rajko iz grada na Jasenici... Dva puta je pobedila opaku bolest i isto toliko puta osvajala MOZZART premije na aparatima. To vam je lična karta, profil Milice Nedeljković, gospođe iz Smederevske Palanke, u slobodnoj interpretaciji julske heroine MOZZART PLATINUM džekpot cunamija. Reče Milica, od dobitka je još uvek boli stomak... Razume se, jer ne dobija se svaki dan 1.000.809 dinara.

“Stomak se buni, u glavi se vrti, a dobitak sam ušparala. Slaviće se unuki rođendan sa trubačima, kuća će se dovršiti. Rešili smo Rajko i ja, kako mog supruga zovu ovde, da pretvorimo dobitak u sve ono što nam nedostaje. A ovde, pod ovim nebom, imamo sve. On voli Srbiju, koliko i Nemačku, a zajedno smo redovni u MOZZARTU”, poručila nam je Milica, od koje čujemo da joj ovo nije prvi do sada zarađen dobitak u kladionici koja daje više i od samih snova.
“Ne znam tačno kada, ali podavno sam na aparatima uzela oko 5.000 evra. Dobitak se valjda osladi, mada nije ni stvar u tome. Pomagala sam u ratnim danima na sve strane, činila dobra dela, borila se sa bolešću, pa se valjda sve na kraju vrati. U mom slučaju, to se dešava u MOZZARTU”, govori nam radosna, za aparatima vrla Milica.

Želiš li i ti da kreneš njenim stopama? Ništa lakše od toga, naravno pod uslovima koji su po svim tačkama obezbeđeni jedino u MOZZART kladionici. Ustalom, znate već dobro! Beše jedan MOZZART DŽEKPOT jun, sa po MILION i koji dinar pride bukvalno svaki dan. Evo ga i jul, u kom džekpot cunami zapljuskuje srećnike širom mreže uplatnih mesta ni menje ni više, nego deset puta. Zato vam talična priča Milice iz Smederevske Palanke poručuje da u MOZZART julu imate ne jedan, već 10.000.000 razloga za zabavu na aparatima koji fabrikuju MILIONERE!

PIŠE: Miloš MILIĆ

Najnovije vesti


×