{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Novi MOZZART milioner je iz Smederevske Palanke!

/ Izvor: mozzartsport.com
Čestitke igraču na dobitku teškom 1.000.809 dinara
Novi MOZZART  milioner je iz Smederevske Palanke!

U julu je uvek zaista vrelo, ali Mozzart je tu da dodatno podigne temperaturu. Nakon juna u kome smo dobili 30 novih milionera, sledi jul u kome ćemo brojati do deset. U julu možeš da osvojiš čak deset Platinum džekpotova u ukupnom iznosu od preko 10.000.000 dinara!

Svaki pravi ljubitelj igre na aparatima mora jednom u životu da osvoji džekpot, a u Mozzartu to zaista nije toliko teško u poslednje vreme. Već smo najavili da će prošlogodišnjih DVADESET MILIONERA biti ništa u odnosu na ono što te čeka ove godine, a samo u toku juna i jula ta cifra će biti nadmašena dvostruko sa ČETRDESET PLATINUM DŽEKPOT MILIONERA.

Mozzartova fabrika milionera nastavlja da radi punom parom, pa je Smederevska Palanka dobila još jednog PLATINUM JACKPOT dobitnika. Sjajan dan za našeg igrača koji je u okviru velike džekpot akcije na uplatno-isplatnom mestu Smederevska Palanka 1.1uhvatio PLATINUM džekpot u vrednosti od tačno 1.000.809 RSD!

Čestitamo!

UPLATNO-ISPLATNA MESTA MOZZART KLADIONICE

Probaj i ti aparate nove generacije, jer možda baš ti postaneš jedan od julskih milionera! Svi znaju gde aparati najviše daju! U MOZZARTU naravno, jer MOZZART pravi milionere.

Najnovije vesti


×