{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Nikola Rosić pobedio koronu: Aplauz je malo za naše doktore heroje

/ Izvor: mozzartsport.com
Bivši odbojkaški reprezentativac ponovo kod kuće
no_image.png

Bivši srpski odbojkaški reprezentativac Nikola Rosić pobedio je virus koronu! Nekadašnji libero trofejne generacije bio je smešten prethodnih dana na Sajmu, ali je pušten kući, pošto su mu poslednji testovi na virus bili negativni.

Rosić je svoje iskustvo podelio sa javnošću preko Fejsbuka i apelovao na sve da se čuvaju i da se bespotrebno ne izlažu riziku.
Posle mnogo pobeda, onih sportskih, ovoga puta sam uspeo da pobedim u najvećoj životnoj borbi – protiv virusa korona. Nakon blage temperature i samoizolacije zbog sumnje na koronu, test je pokazao da sam pozitivan. Od tog trenutka sam sebi postavio milion pitanja, kako, gde, šta dalje? Rekli su mi da su moji simptomi blaži i da ću se uz terapiju brzo oporaviti. I bili su u pravu. Doktori, heroji sa Infektivne klinike i bolnice “Dragiša Mišović”, heroji koji vode računa o pacijentima sa lakšom kliničkom slikom na Beogradskom sajmu, u najboljim mogućim uslovima koje su mogli da organizuju. Aplauz koji dobijaju u 20 č je malo u odnosu na sve ono što ti požrtvovani ljudi rade za nas i našu zemlju svakodnevno“.

Rosić je srećan što je sada ponovo kod kuće.
Hvala Bogu da su moja porodica i moji prijatelji sa kojima sam bio u kontaktu dobro, da su svi u svojim domovima i prate instrukcije nadležnih organa. Zahvalan sam im na ogromnoj podršci i ljubavi koje su mi pružali sve vreme… Zahvalan sam Bogu na sjajnim ljudima koje sam upoznao tokom boravka u bolnici, što sam imao čast da popričam sa valjevskim episkopom Milutinom i što sam imao sjajan tretman u svakom trenutku. Nakon dva negativna testa, ja sam konačno kod svoje kuće i sa svojom porodicom“.

Bivši reprezentativac je poručio svima da ne oklevaju ako osete i najblaže simptome.
Obraćam se svima ovom prilikom sa porukom da se čuvate, da ostanete kod kuće i vodite računa o sebi i svojima. Ako osetite prve simptome, ne čekajte, nego se javite doktorima i testirajte se. Svi u ovakvim situacijama moramo pokazati odgovornost, misliti jedni na druge, jer je to jedini način da se svi izborimo sa situacijom koja nas je snašla. Pobedićemo zajedno“, poruka je Nikole Rosića.

Foto: Facebook

Najnovije vesti


×