{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Boks meč za tri šampionska pojasa neće biti održan 20. juna u Londonu
no_image.png

Kako svi sportovi, tako i boks trpi posledice pandemije, a poslednja u nizu „žrtava“ celokupne situacije je i meč između Entonija Džošue i Kubrata Puleva.

Nima dvojici se baš ne da da se ukrste, jer su već jednom otkazali borbu i to u Kardifu 2017. kada je Bugarin povredio rame na sparingu. Njihovo drugo odmeravanje, na kojem je aktuelni šampion teške kategorije u WBA, IBF i WBO  vezijama trebalo da brani pojaseve 20. juna na stadionu Totenhema, doživelo je sličnu sudbinu. Kako sada stvari stoje meč će biti premešten za kraj godine.

„Nemoguće je održati meč 20. juna u Londonu“ otkrio je Bugarin poznat i pod nadimkom Kobra, „Borba će se održati nekoliko meseci docnije, verovatno pri kraju godine“.

Džošua je zimus u Saudijskoj Arabiji povratio pojaseve pošto je na poene dobio i tako se revanširao za prethodni šokantan poraz nokautom, Amerikanca Endija Ruiza mlađeg. Pulev je do sada imao jednu priliku da osvoji šampionski tro , i to IBF verzije, ali je 2014. doživeo nokaut u petoj rundi od izazavanog Vladimira Klička.

(Foto: ©AFP)

Najnovije vesti


×