{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

MOZZART TV - DUŠKO TODOROVIĆ: Srpski ratnik spreman za UFC debi i spektakl u O2 Areni!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Posetili smo jednog od najtalentovanijih MMA boraca u Evropi manje od mesec dana pred prvu borbu u elitnoj organizaciji
MOZZART TV - DUŠKO TODOROVIĆ: Srpski ratnik spreman za UFC debi i spektakl u O2 Areni!
Duško Todorović

Kada smo početkom godine predstavljali očekivanja od srpskih MMA boraca u 2020, kao jedan od najvažnijih događaja najavili smo debi Duška Todorovića u UFC-u, najvećoj svetskoj organizaciji. Mladi borac se za poziv koji je san svih koji se bave ovim sportom izborio ubedljivim nastupima u SBC organizaciji i pre svega pobedom protiv Tedija Eša na Dana White’s Contender Series u avgustu 2019. godine u SAD-u.

I taj dan se približio - Duško će 21. marta u velelepnoj O2 Areni u Londonu (UFC FIGHT NIGHT) imati prvu UFC borbu, i to protiv iskusnog Velšanina Džona Filipsa koji ima sjajan skor 22-9-0. S druge strane, Duško je zasad perfektan sa skorom 9-0-0, ali UFC organizacija je nešto sasvim drugo.

Manje od mesec dana pre velike borbe naša Jovana Strinić posetila je Duška u klubu Secutor u Beogradu, gde se priprema za put u London.

Zbog čega je, za razliku od mnogih ostalih boraca, odlučio da se priprema u svom gradu, kakva mu je dnevna rutina, kakvu taktiku priprema za Džona Filipsa, da li očekuje još neku UFC borbu ove godine… O svemu tome je Duško razgovarao s Jovanom i verujemo da ćete uživati u video-materijalu koji smo vam pripremili…

 

Najnovije vesti


×