{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Iako je bila u pitanju softverska greška na aparatu, Mozzart je odlučio da Nenadu Stuparušiću iz Sokoca isplati neverovatan dobitak od 69.000 KM (oko 34.500 evra) i tako nagradi poverenje svog redovnog igrača
Mozzart mi je osigurao egzistenciju!
Nenad Stuparušić

Neočekivana sreća zadesila je Nenada Stuparušića iz Sokoca kada je uobičajeni dan postao onaj koji menja život. To se desilo kada je igrajući na svom omiljenom aparatu u Mozzartu čuo zvučni signal koji je najavio dobitak od 69.000 KM (oko 34.500 evra).
„Već duže vreme igram samo u Mozzartu zbog toga što imaju reputaciju najboljeg i najsigurnijeg priređivača igara na sreću u regionu kod koga su zagarantovane isplate. Moj slučaj to i potvrđuje. Ovim dobitkom rešio sam svoju egzistenciju i želim da poručim ostalim igračima da igraju u Mozzartu zbog toga što oni svaki eventualni problem rešavaju u korist igrača.“

Na pitanje da li će i dalje posle ovog dobitka da igra on odgovara: „Naravno, tek sada verujem u sreću!“

Da podsetimo, sve se desilo pre nekoliko dana na uplatnom mestu Mozzarta u Sokocu kada je na displeju aparata ispisana cifra od 69.000 konvertibilnih maraka, kao dobitak koji je u stvari nastao kao rezultat tehničke greške aparata.

Iako Mozzart nije imao pravnu obavezu da isplati dobitak jer je u pitanju softverski kvar, u kompaniji je odlučeno da se dobitak isplati.
„Na zadovoljstvo našeg igrača, iako je zakonom definisano da u ovakvim slučajevima nismo u obavezi da isplatimo dobitak, kompanija će to da učini, pre svega, zbog poverenja koje nam je ukazao igrač“, istakao je Borjan Popović, direktor Sektora korporativnih komunikacija Mozzarta.

Popović dodaje da je evidentno, i lako dokazivo, da je došlo do kvara na aparatu jer igrač nije imao dobitnu kombinaciju, iako mu je na displeju ispisana cifra od 69.000 maraka.
„Ovakva situacija opisana je i u našim pravilima igara i takve greške se gotovo svakodnevno dešavaju u bankarskom poslovanju i drugim vrstama platnog prometa, kada se izvrši pogrešna uplata, ona se najnormalnije stornira.  Takođe, u našim pravilima igara definisano je da postoji ograničenje o maksimalnoj isplati na aparatima koje iznosi 20.000 maraka“, pojasnio je Popović i istakao da će o tehničkoj grešci obavestiti proizvođača aparata.

Uprkos svemu tome, Mozzarta se nada da će, kao i dosad, biti prepoznat kao kompanija koja čini sve i preko svojih mogućnosti da bi se igrači osećali ugodno i zadovoljno. Slučaj Nenada Stuparušića je svakako potvrda ovih nastojanja.

Najnovije vesti


×