{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Miličić je u kik-boksu pronašao novu motivaciju koju je izgubio u košarci (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Bivši košarkaš ulazi u ring 18. decembra, gde će ukrstiti rukavice sa Radovanom Radojčinom
Miličić je u kik-boksu pronašao novu motivaciju koju je izgubio u košarci (VIDEO)
"Miličić"

Darko Miličić (29) i zvanično započinje karijeru profesionalnog kik-boksera 18. decembra u Novom Sadu! Sada već bivši košarkaš, koji je odigrao 468 utakmica u NBA i osvojio titulu sa Detroitom, ulazi u ring, gde će ukrstiti rukavice sa Radovanom Radojčinom.

Daleko od toga da je u pitanju običan performans. Zapravo će to biti pravi fajt. Nesuđeno pojačanje Crvene zvezde se prethodnih meseci maksimalno spremao kako bi bio na visini zadatka. Miličić i Radojčin nastupiće u uvodnoj borbi pred meč za titulu prvaka sveta u lou-kik kategoriji do 88 kilograma između Nenada Pagonisa iz Srbije i Agrona Pretenija iz Hrvatske.

I upravo je Pagonis spremao Miličića za debi u kik-boks spektaklu pod nazivom “Soul najt of čempions”. Barbara Falsoni, generalni direktor WAKO Pro organizacije, potvrdila je da Miličić jedva čeka da uđe u ring.
“Videla sam ga kako naporno trenira prethodnih godinu i po dana. Zapazila sam kod Darka novu motivaciju koju je izgubio igrajući košarku, a sada ju je pronašao u kik-boksu”, rekla je Falsoni.

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti


×