{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Meč će se održati 31. decembra u Tokiju, a protivnik mu je domaći takmičar Tenšin Nasukava. Da li je to početak priprema za sudar sa Habibom Nurmagomedovim?
Mejveder ulazi u MMA ring!

Tek što su se stišale glasine o njegovoj borbi sa Habibom Nurmagomedovim, Flojd Mejveder mlađi se ponovo našao u fokusu "borilačke" javnosti.

Amerikanac će se, naime okušati i u MMA (mešanim borilačkim veštinama) i to prvi put, barem zvanično u životu. Neporaženi šampion (50-0) koji je boks ostavio da bi potom stavio rukavice ponovo na ruke za više cirkus, nego meč protiv Konora Makgregora, sada se, čini se uzobiljio te će se oprobati i u MMA. Ali u Japanu pošto je potpisao ugovor za jednu borbu za Raizin Finghting Federation organizaciju.

Meč će se održati 31. decembra u Tokiju, protivnik mu je domaći takmičar Tenšin Nasukava, boriće se u ringu, ali po MMA pravilia. A to znači da ima borbe u parteru, kao i udaraca nogama.

"Hteo sam da uradim nešto drugačije, želeo sam da pokažem šta znam i van SAD i da učestvujem u specifičnoj borbi", izjavio je Amerikanac.

Sada je već sasvim jasno da se Mejveder polako priprema za sudar sa UFC šampionom u lakoj kategroji, Habibom Nurmagomedovim, koji je rekao da će se njih dvojica odmeriti u dvameča, jedanom po bokerskim, a drugom po MMA pravilima.

Živi bili pa videli...

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×