{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mejveder junior ipak protiv kikboksera pred nekoliko japanskih bogataša

/ Izvor: mozzartsport.com
Pravila će biti bokserska, a ne MMA, dakle bez šutiranja - samo ruke, i to sve pred probranom publikom za novogodišnju noć
Mejveder junior ipak protiv kikboksera pred nekoliko japanskih bogataša

Najavljena, pa odjavljena, pa opet najavljena, ali uz bitne promene. To je mala istorija čudnog boja koji očekuje jednog od najvećih boksera svih vremena, Flojda Mejkvedera juniora sa nama praktično nepoznatim japanskim kikbokserom, Tenšinom Nasukavom.

"Biće borbe! Radićemo po pravilima boksa, mala egzibicija, tako da nema šutiranja. Malo ću se igrati sa tim momkom tokom devet minuta meča i to će biti najplaćenija egzibiciona borba svih vremena! Što da ne, iako sam u penziji i dalje zarađujem grdnu lovu", u svom stilu rekao je Amerikanac.

Meć bi trebalo da ude održan za novogodišnju noć u Tokiju, trajaće tri runde a zarada Mejvederova nije objavljena. Kako on tvrdi, egzibiciji će prisustvovati tek nekoliko veoma bogatih pojedinaca koji su odrešli kesu ne bi li uživali u ovoj, takoreći privatnoj borbi.

Da podsetimo, prvo je objavljeno da će se Mejveder i Nasukava boriti u oktagonu po MMA pravilima, da bi Mejverder odmah po povratku iz Japana "promenio ploču". Dogovor je očigledno postignut kako Amerikancu odgovara, a uz njegovu omiljenu stvar na svetu - novac, nije ga bilo teško ubediti.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×