{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mejveder bi da trenira Makgregora za bitku sa Nurmagomedovim

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
Legendarni bokser, koji je prošle godine savladao najpopularnijeg MMA borca sada se nudi da mu pomogne oko priprema za meč koji se odražava 6. oktobra u Las Vegasu
Mejveder bi da trenira Makgregora za bitku sa Nurmagomedovim
Detalj sa meča Makgregora i Mejvedera

Ako je iko sumnjao da je u pitanju samo i jedino "cirkus" sa ciljem da se od ljubitelja borilačkih veština izvuku milioni (u čemu se itekako uspelo), taj se grdno prevario.

Prošlogodišnji lasvegaski boks meč,a ustravi marketinški spektakl između Flojda Mejvedera mlađeg i Konora Makgregora završen je pobedom legendarnog boksera nad najpopularnijim MMA borcem tehničkim nokautom u 10. rundi u sukobu koji je bio sve, samo ne interesantan. Za razliku od najave koja je trajala nedeljama kada su njih dvojica putovala širom Amerike i "svađama" na stadionima promovisali obračun koji je Amerikancu doneo 300, a Ircu 100 miliona dolara.

Ali, sada Makgregora čeka ozbiljna stvar - dagestanski čekić, praktično nesavladivi Habib Nurmagomedov kao prvi njegov protivnik u okviru povrataka u najjaču MMA organizacije na svetu, UFC. Sudar je zakazan za 6. oktobar takođe u Las Vegasu, a dva fajtera su već počela i pripreme, ali i svađu preko društevnih mreža.

Kako stvari stoje, većina poznavalaca borilačkih veština, pa tako i vaš MOZZART prednost daju Nurmagomedovu, pa se u priču uključio i Mejveder koji je ponudio svom prošlogodišnjem protivniku, a sada dobrom i prebogatom prijatelju da trenira u nekoj od mnogih vežbaonica koje poseduje. Usput bi mu i on otkrio nekoliko detalja vrhunske pripreme.

Konor se još nije oglasio povodom ove velikodušne ponude, ali je veliko pitanje da li će mu i to pomoći protiv kavkaskog medveda 6. oktobra.

Foto: Action IMAGES/Shutterstock

Najnovije vesti


×