{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mašeka nastavila sa pobedama, Vitazje iznenadilo drugi tim Meškova

/ Izvor: mozzartsport.com
Interesantni mečevi u beloruskoj drugoj rukometnoj ligi
Mašeka nastavila sa pobedama, Vitazje iznenadilo drugi tim Meškova

Belorusija još uvek odoleva virusu korona. Sva sportska nadmetanja se za sada nesmetano održavaju, a razlike nema ni kada govorimo o rukometu. U toku je nadmetanje u tamošnjem drugom rangu, gde smo danas imali priliku da gledamo dve utakmice.

U ranijem terminu, Mašeka je posle preokreta u drugom poluvremenu uspela da savlada sastav Rtsora sa pet golova razlike, te je tako upisala četvrtu pobedu na poslednjih pet utakmica – 26:31.

Kao što smo pomenuli, domaći Rtsor je nešto bolje odigrao u uvodnih 30 minuta, pa je nakon prvog poluvremena imao gol prednosti (16:15). Međutim, u nastavku je Mašeka uspela da uspostavi kontrolu, naročito u odbrani, te da tako dođe do vrednog trijumfa.

Na drugom duelu viđeno je manje iznenađenje, pošto je drugi tim Meškova iz Bresta poražen na gostovanju Vitjazu. Domaći sastav odigrao je veoma dobro tokom čitave utakmice i na kraju je slavio zasluženu pobedu – 30:27.

Meškov iz Bresta se solidno držao tokom prvog poluvremena i imao je samo gol zaostatka (16:15), ali nije uspeo da u drugom poluvremenu dođe do preokreta vrednog pobede. Sa druge strane, Vitjaz je nastavio u istom ritmu, kako u odbrani, tako i u napadu i upisao je vredan trijumf.

BELORUSIJA 2 – RUKOMET

Petak
Rtosr – Mašeka 26:31 (16:15)
Vitjaz – Meškov Brest II 30:27 (16:15)

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×