{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Vodeći u generalnom plasmanu Moto GP šampionata na prvom treningu VN Tajlanda doživeo je udes u kom je zadnji deo Hondinog motocikla bukvalno raznet u komade
Mark Markez doživeo težak pad (VIDEO)

Samo pet minuta od kraja prvog nezvaničnog treninga na stazi u Burirnamu, srča, lom i neverica. Mark Markez koji već u nedelju treba da pokuša osvajanje nove titule kraljevske klase pao je sa Hondinog motocikla. O silini udara najbolje svedoče slike njegove mašine koja je ostala ne samo bez točka, već i bez kompletnog zadnjeg dela mašine.

MOTO GP KVOTE KLADINICE MOZZART ZA VN TAJLANDA

Dobra vest je da je Mark Markez brzo ustao, vidno posrćući zbog bolova u donjim ekstremitetima. Njega je u obližnji medicinski centar prevezla hitna medicinska služba gde će biti obavvljeni detaljnji pregledi motociklističkog asa.

Inače, Španac je u trenutku udesa bio najbrži na stazi, ali su ga do kraja prve trening sesije po štoperici pretekli pada Fabio Kvartararo koji je stazu apsolvirao u vremenu od 1:31.17 minuta, a s ledili su  ga i Maverik Vinjales, Andrea Dovociozo, Džek Miler, i Valentino Rosi.


* Kvote su podložne promenama

Dok čekamo tajlandski pečat Markezove titule

Pratićemo i u toku dana razvoj situacije vezane za udes Marka Markeza, uz napomenu da će od njegovog učinka na Tajlandu zavisiti puno toga. Odluka bi mogla da padne već u nedelju na trci koja startuje u nedelju u 9.00 po srednjoevropskom vremenu. Napominjemo da je MOZZART i za ovu trku Moto GP šampionata spremio sjajne kvote.

STIGLA JE NOVA MOZZART EKIPIZZA - POGLEDAJTE NOVE DOGODOVŠTINE OMILJENIH JUNAKA 

FOTO: Printscreen

Najnovije vesti


×