{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Tako barem kaže prvi čovek UFC-a Dena Vajt
Makgregor - Seroni 18. januara u Las Vegasu!
Donald "Kauboj" Seroni

Iako mu malo ko veruje u ono što izgovara, a izgovara mnogo, Konor Makgregor očigledno nije lagao kada je protekle sedmice u Moskvi najavio da se vraća u oktagon na početku iduće godine u Las Vegasu. Njegove reči danas je potvrdio prvi čovek najcenjenije MMA organizacije, UFC-a Dena Vajt. Šta više, otkrio je i ime potencijalnog protivnika, to jest prvog na listi mogućih.

"Ništa nismo uradili, ništa nije ni blizu urađenog, zato i mrzim što vam ovo govorim" u svom stilu se požalio Amerikanac, "Moglo bi da se dogodi, ali mi čekamo Kauboja, Donalda Seronija da pristane. Datum je 18. januar, a mesto održavanja T-Mobil arena u Las Vegasu"

Ludi Irac se dakle i definitvno posle više od godinu dana odmaranja vraća u oktagon nakon što ga je poslednji put ponizio šampion u lakoj kategoriji Habib Nurmagomedov. Makgregor ima 21 pobedu i četiri poraza u MMA karijeri, a ovaj odnos kod iskusnog 36-godišnjeg Amerikanac je 36-10. U pitanju su legende ovog sporta te nema sumnje da će njihov eventualni obračun privući veliku pažnju javnosti.

A o Makregoru može svašta da se priča, ali da ne zna da napravi halabuku, a  onda i veliku lovu, nikako. Ovaj put cilj mu je revanš sa Nurmagomedovim, ali moraće prvo da se izbori za priliku, a potom i da vidi da li Dagestanac ima uopšte želju da se ponovo ukrsti sa njim, s obzirom da ga prezire.

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×