{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ludi Irac ponovo u oktagonu i to, kao što je najavljeno 18. januara u Las Vegasu
Makgregor - Serone na UFC 246

Najavljeno - učinjeno. Jedan od najpopularnijih boraca današnjice, Konor Makgregor definitivno nastavlja karijeru u UFC-u, najprestžnijoj i najbogatijoj MMA organizaciji.

Nekadšnji prvak u pero i lakoj kategoriji nije se borio u čuvenom oktagonu od 6. oktobra prošle godine kada je u Las Vegasu predao Habibu Numagomedovu meč za šampionski pojas. A kako tvrdi prvi čovek Ultimate Fighting Championship-a, Dena Vajt, popularni Notorijus (Ozloglašeni) vraća se u svetsku prestonicu kocke i zabave. Ovaj put na UFC 246 događaju koji je zakazan za 18. januar, a protivnik će mu biti legendarni Donald Serone.

Popularni Kauboj će se ponovo spustiti jednu kategoriju niže iz veltera, ne bi li dobio priliku u lakoj, a pobednik tog odmeravanja imaće velike šanse da se nađe oči u oči sa aktuelnim šampinom, Numragomedovim. Amertički fajter je legenda MMA i UFC-a gde drži rekord po najvećem broju pobeda - 23. Do sada se tri put borio za titule i ni jednom nije uspeo. Poznat je kao veoma hrabar i uporan borac koji nikada ne odbija priliku za meč.

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×