{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Leskovačka urgentna PLATINUM džekpot priča

/ Izvor: mozzartsport.com
Vozač saniteta, Milan Lukić u Leskovcu 3 preuzeo aparat od drugara, pa pred odlazak u smenu napunio džepove sa 1.024.244 MOZZART dinara
Leskovačka urgentna PLATINUM džekpot priča

Recept za leskovačku PLATINUM džekpot mućkalicu zna Milan Lukić! Kako se ona sprema?
„Pa od junske MOZZART igračke potere, i to ako vam je bilo kog dana u ovom mesecu dobar lični horoskop“, šeretski nam je poručio skromni momak, koji je na uplatno mesto Leskovac 3 sa drugarom svratio na kafu pred preuzimanje smene za volanom saniteta. Da, dobro ste čuli, pa je shodno opisu samih dešavanja, bitno da kažemo da je na ulice grada na jugu morao da izađe hladan kao špricer. Da li je to jednostavno prosudite sami, jer Milan je zbog odgovornog zanimanja emocije izazvane dobitkom od  1.024.244 dinara morao bar neko vreme da drži po strani.

Hoćemo, moramo da čujemo bukvalno sve.
“E, pa drugar je sedeo za mojim srećnim aparatom. On je prešao za drugi, a ja sam preuzeo mašinu. Onda se upalila rotacija! Počelo je da seva na sve strane, što meni po prirodi struke nije strano”, kaže Milan kom se utisci, pa to je zaista i više nego očigledno još uvek nisu slegli.

Pitali smo ga šta se dešavalo nakon srećnog momenta.
“Pa slavlje, šta bi drugo, ali i vraćanje u realnost. Jednostavno, ma šta vam se desilo, ma kolika vas sreća zadesila vi morate u poslu kojim se ja bavim uvek biti pribrani, staloženi i posvećeni”.

Leskovački PLATINUM džekpot miloner baš takav je otišao na posao. Nastavio je slavlje nešto kasnije. Na šta će potrošiti nova?.
“Na porodicu, možda i neko putovanje. Svakako, ostaće to jedna draga uspomena na dan velikog dobitka. Inače, ja sam baš u ovom MOZZART lokalu stalni gost. Popijem najbolju kafu, preferiram Grčki kino, klasično sportsko klađenje, ali i aparate. Meni je važna dobra zabava i društvo, a pošto svega toga ovde ima u neograničenim količinama, ne nameravam da menjam poziciju”.  

To nam je rekao naš PLATINUM džekpot miliner iz Leskovca 3. Po njemu, neke stvari su prosto suđene, naravno samo u slučaju da i sami date svoj doprinos. Saglasni smo i s njegovom porukom koju igračkom svetu šalje na kraju razgovora.
„Ko ne pređe preko MOZZART praga, taj jedino ne može ni da očekuje da će mu se desiti nešto slično. Ja sam živi dokaz da je u igračkom svetu sve moguće“.

Probaj aparate nove generacije, jer možda baš ti postaneš jedan od junskih milionera! Milan je samo jedan u plejadi srećnika, a to možeš postati i ti, jer MOZZARTOV džekpot junski cunami širom Srbije seje dobitke u ukupnom iznosu od preko 30.000.000 dinara!

PIŠE: Miloš MILIĆ

Najnovije vesti


×