{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Lenoks Luis: Ne vraćam se u ring (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport, tanjug.rs
Komentari: 1
Bivši šampion sveta demantovao da će boksovati protiv jednog od braće Kličko
Lenoks Luis: Ne vraćam se u ring (VIDEO)
""

Bivši svetski šampion u teškoj kategoriji Britanac Lenoks Luis (48) demantovao je da se priprema za povratak na ring i da želi meč sa jednim od braće Kličko.

On je na Tviteru rekao da "nema nameru da se u 48. godini vraća na ring".
"Činjenica je da su mi novinari postavili hipotetičko pitanje i ja sam im, naravno, dao hipotetički, a ne realni odgovor. Sigurno je da se ne vraćam na ring", rekao je Luis.

Britanski bokser je takođe, demantovao i da bi pristao da se bori sa jednim od braće Kličko za sto miliona dolara, što je juče odbacio i njihov menadžer.
"Pitali su me sledeće: Da li vam je neko ponudio neku sumu da se vratite na ring?‘ Odgovorio sam - da, pedeset miliona dolara, a onda su me pitali da li ću prihvatiti ponudu, na šta sam odgovorio - ne, tako nešto bi ih koštalo sto miliona dolara", precizirao je Luis.

Britanski mediji su juče preneli da Luis želi da izazove aktuelnog šampiona Ukrajinca Vladimira Klička, a da su mu promoteri ponudili pedeset miliona dolara za borbu sa jednim od braće Kličko, dok je prošlog vikenda pratio meč u kojem je Vladimir Kličko odbranio titulu protiv izazivača Rusa Povetkina.

Pogledajte okršaj Lenoksa Luisa i Vitalija Klička iz 2003. godine... 

(FOTO: Action images)

Najnovije vesti


×