{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kuzmin perfektan, Basmanov bez pobede u popodnevnoj sesiji

/ Izvor: mozzartsport.com
Mnoštvo stonih mečeva u Rusiji i ovog ponedeljka
Kuzmin perfektan, Basmanov bez pobede u popodnevnoj sesiji

Nastavlja se ubitačan ritam za stonoteniskim stolom u Rusiji. Već duže od mesec dana, ruski igrači gotovo svakodnevno izlaze jedni drugima na crtu i tako skupljaju bodove za ukupnu rang listu. Ništa drugačije nije bilo ni ovog ponedeljka.

Pažnju danas usmerili smo na četvorougao koji su činili Andrej Sadkov, Dmitrij Basmanov, Sergej Kuzmin i Vasilij Širišov. Ispostaviće se da je najbolje od svih prošao fenomenalni Kuzmin, koji je upisao sve četiri pobede.

Naime, Kuzmin je trijumfovao dva puta protiv Širišova (3:1 na otvaranju programa i 3:2 na zatvaranju), a u međuvremenu je pobedio i Basmanova u tri seta (3:0), te Sadkova u pet setova (3:2).

Što se Sadkova tiče, on je bio polovičan, pošto je upisao dve pobede protiv Basmanova (3:1 u prvom meču, 3:0 u drugom), dok je pored Kuzmina, poražen i od Širišova u četiri seta (3:1).

Najgore u čitavoj priči je prošao Basmanov, koji nije upisao nijednu pobedu. U preostalom meču, poražen je od Širišova u četiri seta, čime je zaokružio crn dan. Sa druge strane, njegov rival je dan završio sa dve pobede na svom kontu.

Napominjemo vas da se i tokom večeri i noći igraju stonoteniski mečevi u Rusiji, a sve rezultate i kvote možete ispratiti na sajtu kladionice Mozzart.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×