{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kristina održala obećanje i torpedovala Poljakine, Mundijal je na dohvat ruke

/ Izvor: mozzartsport.com
Srbija ide sa 14 golova prednosti u Lubin
no_image.png

Rekla je Kristina Liščević uoči utakmice sa Poljskom da se za reprezentaciju – gine. I držala se svoje reči na prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo. Poljakinje će je dobro zapamtiti, jer im je strpala šest golova u mrežu i trasirala put Srbiji ka Mundijalu (33:19).

Pobeda se očekivala, ali tako ubedljiva nikako. Ipak, posao još nije završen, ostaje revanš u Lubinu 6. juna, ali sa 14 golova prednosti, koliko god rukomet bio nepredvidiv, bila bi senzacija da Srbija ne ode na šampionat sveta.
Htele smo pobedu, došle smo po nju, mada nismo očekivale da će biti ovako ubedljiva. Presudila je velika borbenost i naša želja. Sve što smo uigravale, to smo i prikatale na terenu. Naravno, bilo je grešaka, radićemo na tome da ih ispravimo do revanša. Ići ćemo u Lubin kao da je 0:0“, poručila je Kristina Liščević.

Sada reči selektora Ljubomira Obradovića, koji je najavio plasman na Svetsko prvenstvo, a odatle na Olimpijske igre, dobile su na težini.
Naš je cilj da pobedimo i u Poljskoj. Onda ekipa sazreva, dobija još na samopouzdanju i vrednosti. Devojke su u Zrenjaninu sve ispoštovale, odigrale odgovorno, borile se i pokazale da zaslužuju prolaz i plasman na Svetsko prvenstvo“, istakao je Obradović.

Foto: Starsport

 

Najnovije vesti


×