{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Tomaš Tregler fiks dana
Kratka lekcija o Nemečeku

Stoni tenis nam je na meniju poslednjih sedmica više nego ikad. Gotovo svi najveći sportovi su zbog pandemije virusa korona zatvorili vrata, pa je isplivao ovaj sjajni sport koji nam daje velika uzbuđenja u toku pošasti koja je zahvatila planetu.

SVI DANAŠNJI STONOTENISKI MEČEVI

Pregršt mečeva je i danas u ponudi. Setka kup, Rusija Liga pro, TT Star serija u Češkoj, kao i ukrajinski Win i TT kup kriju nam dobre kvote na preko 130 mečeva i dosta izglednih tipova koji mogu da donesu finu zaradu.

Danas akcenat bacamo na Češku. Ako ste novi u TT Star seriji, odmah za početak kratka lekcija o Jakubu Nemečeku. Na ovom turniru se rangira kao najslabiji stonoteniser. Nemeček i Jakub Sejbert su dvojica najgorih igrača na turniru i imaju razumne šanse samo kada igraju jedan protiv drugog.

Nemeček je danas u nemogućoj misiji protiv Tomaša Treglera (11.10). Tregler protiv Nemečeka do sada ima skor 4-0 i pobeđivao je svaki susret maksimalnim rezulgtatom. U poslednjem okršaju, Tregler je pobedio 11:4, 11:8, 11:7 za laku pobedu 27. aprila. Nemeček nije bio konkurentan ni na jednom meču protiv Treglera, koji se smatra jednim od najboljih igrača u češkoj TT Star seriji. Među top 5 igrača je u državi.

Tregler je nedavno bio sjajan, jer je slavio na 10 od poslednjih 12 mečeva. Sa druge strane, Nemeček je na 13 prethodnih dvoboja izvojevao samo jednu pobedu, a na deset od pomenutih 12 poraza nije uspeo da osvoji nijedan set.

Ako želite veću količinu uzorka, Nemeček je na proteklih 46 mečeva čak 42 puta bivao poražen, dok je iu tom ospegu na 31 duelu gubio maksimalnim rezultatom.

RANG LISTA NAJBOLJIH U ČEŠKOJ:

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×