{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sedam ratova i 14 MMA ratnika večeras jedan na drugog
KRALJ RATNIKA: Bitka za Moskvu

Kao malo koji segment sporta, MMA, to jest mešovite borilačke veštine se još dobro drže. Održavaju se borbe tu i tamo po svetu, pa se čak za 18. april najavljuje i UFC 249.

KOMPLETNA PONUDA

Shodno tome, večeras od 18 časova u Rusiji, tačnije u Arbat dvorani u Moskvi prava poslastica za ljubitelje MMA i sportskog klađenja “Kralj ratnika”. A pred nama 14 ratnika, sedam ratova, sa sve MOZZART kvotama. Red je i da bacimo oko i vidimo šta ima za nas.

Svakako najveća sigurizza je pobeda Rustama Gaždijeva nad Aleksejem Novikovim. I to ne zato što je Gadžijev nešto posebno dobar, iako još nema poraz u ovom takmičenju, već zato što je Novikov loš i mlad, jer ima samo 21 godinu. Ruski fajter je trenutno u nizu od šest poraza i bilo bi pravo čudo da ne doživi večeras i sedmi.

Slična je priča i na duelu Ahmeda Hamzajeva i Nurmuhamada Ahmađonova. Jer dok Hamzajev ima 3-0 u ovom takmičenju, Ahmađonov u dva meča nije osetio slast pobede.

Opravdani rizik smo pronašli na odmeravanju Valerija Gricutina i Vadima Tokilina. Kvota na ovog drugog je 2,55, a treba znati da je u pitanju nesikusan borac, no njegov rival ima zaista slab skro, sa više poraza nego pobeda.

***kvote su podložne promenama

(Foto: ©AFP)

Najnovije vesti


×