{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Tyloo savladan sa 2:0
Kovačev FaZe siguran na otvaranju

Nije bilo iznenađenja na otvaranju grupe D 11. sezone CS:GO ESL Pro Lige. Ekipe FaZe, koju predvodi  Nikola Kovač, opravdala je ulogu favorita, pa je bez većih problema nadigrala ekipu Tyloo rezultatom 2:0.

U narednih mesec dana će ukupno 24 najbolje ekipe sveta odmeriti snage. Zbog koronavirusa, cela sezone biće odigrana onlajn, uključujući i plej-of. ESL je takođe podelio timove po regijama, te imamo jednu severno-američku i tri evropske grupe. Evropska i severno-američka divizija će ove godine imati svoje zasebne šampione.

Ali pravi spektakl čeka nas u nedelju 29. marta kada će se od 18.00 sastati G2 i FaZe i kada će se jedan naspram drugog naći Nikola i Nemanja KovačKompletnu ponudu za klađenje na eSports možete da pronađete na sajtu mozzartbet.com, a kladionica MOZZART izbacivaće nove kvote na dnevnom nivou, tako da vam ostaje da pratite sajt mozzartbet.com i da i vi zaradite novac na najbrže rastućem sportu na svetu koji svakodnevno obrće stotine miliona dolara!

CS:GO ESL Pro liga je tek krenula, čekaju nas brojna uzbuđenja, a osim toga, trenutno su u toku izuzetno jaki turniri u igrama Dota 2 i League of Legends, i ponuda za klađenje je više nego dobra. Pravi trenutak da se, ako već dosad niste, upoznate sa dinamikom i uzbuđenjem koje donosi eSports.

Donesi odluku, ostani kod kuće i beskontakno se zabavi.

Foto: Screen shot

Najnovije vesti


×