{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Fil Tejlor i Rajmond van Barneveld obnoviće večeras rivalstvo, ali svako u svom domu, kako bi poslali poruku ljudima da i u ova teška vremena mogu da se zabave
Korona ujedinila neprijatelje

Šta dosada ume da uradi od čoveka... Čak i da dva neprijatelja okupi, kako bi zajedno animirali poklonike pikada u ovo vreme globalne pošasti. Fil Tejlor i Rajmond van Barneveld obnoviće večeras rivalstvo, ali svako u svom domu, kako bi poslali poruku ljudima da i u ova teška vremena mogu da se zabave.

Koristeći Target's Netvork Electronic Dartboard igrači će moći da se suoče jedni s drugima iako su kilometrima daleko, pošto su povezani putem mreže. Kamere i mikrofoni biće priključeni, kako bi protivnici mogli da vide i razgovaraju jedni sa drugima tokom takmičenja, omogućavajući pravilan, interaktivni doživljaj.

Dve legende pikada - i veliki rivali - susrele su se do sada 83 puta, a ovaj 84. okršaj odigraće kao penzioneri. Tejlor je jedan od najuspešnijih igrača u istoriji ovog sporta sa 16 titula na Svetskom kupu, dok je van Barneveld pet puta kupio lovorike sa globalne smotre.

Bukmejkeri prednost daju Tejloru, iako se on već neko vreme ne takmiči. Naime, jedan od razloga zašto je Englez favorit je činjenica da je slavio na 61 od dosadašnja 83 duela, što je uspešnost od čak 75 odsto.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×