{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U Belorusiji sve po starom
Korona im ništa ne može

Ceo svet je paralisan. Totalna izolacija, sve veće mere predostrožnosti, konstantna testiranja... Jednostavno - čitava planeta je na nogama i u panici zbog pandemija virusa korona. Prosto zvuči neverovatno, ali, verovali ili ne, u Belorusiji je sve po starom. Tamo se nesmetano održavaju sportske manifestacije. Posle fudbala i hokeja o kojima smo vas ovih dana detaljno izveštavali, na red je došao i rukomet. Izgleda da Belorusima niko ne može ništa, pa ni korona...

U četvrtak su na programu dve utakmice tamošnje druge lige u rukometu, a snage odmeravaju rezervni timovi Mašeke i Kronona (13.00), odnosno Meškov Brest i Rguor (16.00).

Rugor je jako opasan. Znaju to i rukometaši Meškova koji su od ovoga kluba prošle godine u maju poraženi sa 43:35. Dakle Meškov će morati da se brani, odnosno da pokuša da utiša furiozan napad Rgura. Koliko će u tome uspeti teško proceniti, mada Meškov u poslednje vreme pokazuje sve bolju formu.

U nesvakidašnjoj situaciji za ceo svet svakako je i ponuda sužena, pa pored rukometa svakako treba da obratite pažnju i na e-sportove koji će ovih dana biti u centru pažnje. Zapravo, sve dok traje izolacija, odnosno dok se ne suzbije širenje virusa korona.

Kompletnu ponudu za klađenje na eSports možete da pronađete na sajtu mozzartbet.com, a kladionica MOZZART izbacivaće nove kvote na dnevnom nivou, tako da vam ostaje da pratite sajt mozzartbet.com i da i vi zaradite novac na najbrže rastućem sportu na svetu koji svakodnevno obrće stotine miliona dolara!

CS:GO ESL Pro liga je tek krenula, čekaju nas brojna uzbuđenja, a osim toga, trenutno su u toku izuzetno jaki turniri u igrama Dota 2 i League of Legends, i ponuda za klađenje je više nego dobra. Pravi trenutak da se, ako već dosad niste, upoznate sa dinamikom i uzbuđenjem koje donosi eSports.

Donesi odluku, ostani kod kuće i beskontakno se zabavi.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

 

Najnovije vesti


×