{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Stonog tenisa i danas ima mnogo
Ko kaže da nema šta da se igra?

Nedostatak fudbalskih mečeva u doba korone zaista teško pada gotovo svima, kako fudbalerima i navijačima, tako i medijima, a bogami i kladiocima. Doduše, pandemija virusa prekinula je gotovo sve fudbalske lige na planeti, izuzev Belorusije, Nikaragve i još nekih ostrvskih i afričkih zemalja. Međutim, to ne znači da nema šta da se igra. Naprotiv.

Pisali smo već da je stoni tenis ovih nedelja dobio pažnju kakvu nije mogao ni da sanja, a upravo je ovaj sport dokaz da u svakom zlu ima i poneko dobro. Recimo, za razliku od fudbalskih mečeva, ovde ne morate mnogo da čekate, s obzirom da okršaji ponekad traju i manje od pola sata.

SVE KVOTE ZA MEČEVE U STONOM TENISU

Danas su na programu mečevi u Pro ligi, Setka kupu i u Češkoj, pa bacite pogled na neke od predloga, a "čekirajte" i rang-listu, jer sigurno može da bude od koristi za ubuduće.

Akcenat bacamo na dvoboj Romana Gnoeva i Vladislava Litvinova u okviru Setka kupa (11.05). Gnoev je imao vrlo dobar dan iza sebe. Na pet mečeva je ostvario četiri pobede, od kojih je jedna bila upravo protiv budućeg rivala. Litvinov je pao u tri seta (12-10, 11-8, 11-9). Na početku dana Roman je pobedio Sergeja Sokolova (12-10, 11-8, 12-14, 11-7), a kasnije je bio bolji od Dmitrija Derevinskog (7-11, 14-12, 8-11, 11-9, 11-5) i Maksima Balakireva (14-12, 11-7, 14-12).

Sa druge strane, Litvinov je u poslednjih pet utakmica bio zadovoljan samo jednom pobedom. U ponedeljak, na početku igračkog dana, Vladislav je trijumfovao posle teške bitke u pet setova protiv Maksima Balakireva (9-11, 11-7, 5-11, 11-6, 12-10). U ostalim susretima je izgubio, a tri su završena u pet setova. U međusobnim duelima, Vladislav vodi sa 3:2.

TOP 10 MUŠKARCI I ŽENE:

Za više detalja, pogledajte celu listu OVDE.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×