{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Hokejaši danas na ledu u Belorusiji
Klizav fiks

Jedna od retkih zemalja u kojima se sportska dešavanja nesmetano održavaju je Belorusija. Situacija u toj državi je nepromenjena, odnosno, čelnici se ponašaju kao da je stanje redovno, iako broj zaraženih koronavirusom raste.

Jedni od onih koji moraju na teren - čitaj led - su hokejaši Minskije Zubrija i selekcije Belorusije do 17 godina, u okviru finalne serije plej-ofa drugoligaškog ranga. Juniori vode sa 2:0 u seriji.

Ne tako davno Minskije Zubri su bez problema izlazili na kraj sa Juniorima. Poslednji meč sa njima u šampionatu završen je sa čak 4:0, dok je prethodne dvoboje završavao sa najmanje dva gola razlike.

Juniorski tim Belorusije bio je najbolji u ligaškom delu sezone, osvojivši 94 boda. Istovremeno, imao je najčvršću odbranu primivši samo 48 golova, a sa dobrom formom nastavoio je i u doigravanju. Belorusija U17 dobila je prva dva susreta, učinivši Minskije Zubri inferiornim. Juniori su bili aktivniji i iskorišćavali su svoje šanse u napadu. Prethodni duel rešili su u svoju korist sa 4:3.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×